Ajankohtaista

Lecklé toimi myyjien juridisena neuvonantajana

18.01.2022

Lecklé sai toimia myyjien juridisena neuvonantajana kaupassa, jossa Lunden-Jalostaja osti enemmistön Savuhovi Oy:n osakekannasta.

Lue lisää


Lecklé toimi avustajana kaupassa

23.12.2021

Lecklé avusti Rouhee Group Oy:tä sen myydessä Aitio Finland Oy:n ja Hillava Oy:n osakkeet Admicom -konsernille kaupalla ja osakevaihdolla.

Lue lisää


Instagram-kuvakisan ohjeet ja säännöt

26.11.2021

Nyt on sinun mahdollisuutesi hypätä mielikuvitusmatkalle juristin elämään! Ota kuva, miltä juuri sinä näyttäisit kaupungin tyylikkäimpänä/kovimpana juristina.

Lue lisää


Lecklé toimi juridisena neuvontantajana kaupassa

09.11.2021

Lecklé sai toimia juridisena neuvonantajana myyjänä toimineelle FinCap Kiinteistökehitys Oy:lle kaupassa, jossa kaupan kohteena oli rakenteilla olevaa 75 tehostetun palveluasumisen asukaspaikan sekä kahdeksan ikäihmisille suunnatun palveluasunnon hoivakotia Helsingin Vuosaaren kaupunginosaan kehittävä yhtiö. Ostajana toimi kansainvälinen kiinteistösijoittaja Cofinimmo, investointimanagerinaan Mirabel Partners Oy. Cofinimmo on noteerattu Brysselin pörssissä.

Lue lisää


Lecklé vahvistaa Corporate Finance -osaamistaan

12.10.2021

Lecklé on sopinut yhteistyöstä Jere Hurskainen (KTM) kanssa Corporate Finance -palveluiden kehittämiseksi. Jerellä on vankkaa Corporate Finance - kokemusta muun muassa arvonmäärityksistä, rahoitusjärjestelyistä ja yrityskauppaprosesseista niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Lue lisää


Ella Junnila vierailee Leckléllä

08.10.2021

Lecklé Sportin Ella Junnila piipahti vierailulla Tampereen toimistolla. Korkeushyppääjä haki vinkkejä yritystoimintaansa liittyen, mutta kuinkas sitten kävikään...?

Lue lisää


SPV ja Lecklé

17.09.2021

Yllätysvierailu! Kumppanijoukkueemme SPV:n edustajat ilmestyivät Seinäjoen toimistolle tuodakseen upean huomionosoituksen viime kaudesta. Yllätysvierailun vauhdikkaasta menosta voi päätellä, että Peliveljien keskittyminen sunnuntaina alkavaan salibandykauteen on tällä hetkellä käynnissä ympäri vuorokauden.

Lue lisää


Lecklé kasvaa ja hakee tiimiinsä juristeja

30.08.2021

Lue lisää


Lecklé Sport - Oona Nieminen

25.08.2021

Citius, altius, Leckléus! 🏆 Urheilutoimituksemme kiristi piikkarinnauhat Kalevan Kisat -viikonlopun kunniaksi ja kävi tapaamassa Lecklé-Sportin Oona Niemistä. Lahjakkaan pituushyppääjän kausi sai jo alkukesästä ikävän käänteen, mutta nyt katseet ovat käännetty jo tuleviin leiskautuksiin. Katso videolta Oonan fiiliksiä vaikeuksista sekä niiden voittamisesta matkalla kohti uusia senttilukemia.

Lue lisää


Lecklé mukana avustamassa Rabbit Filmsin omistusjärjestelyssä

24.8.2021

Lecklé sai olla kesällä mukana juridisena neuvonantajana omistusjärjestelyssä, jossa Duudsoneiden perustaman Rabbit Filmsin toimivalle johdolle suunnatun osakeannin myötä yhtiön suurimmat yksittäiset omistajat ovat olleet 4.6.2021 alkaen toimitusjohtaja Olli Suominen ja luova johtaja Tuomas Summanen. Perustajaosakkaat Jarno Laasala, Jukka Hildén, Jarppi Leppälä sekä HP Parviainen jäävät yhtiön merkittäviksi omistajiksi.

Lue lisää


Lecklén grilli-ilta

10.08.2021

Vielä on kesää jäljellä! Lecklélläkin pistettiin grilli kuumaksi, joten paikalle tilattiin A-luokan grillaaja. Sytytysnesteentuoksuiselta videolta paljastuu, mikä tai kuka päätyi kypsennyksen kohteeksi! Herahtiko vesi kielelle?

Lue lisää


Korkeushyppääjä Ella Junnila Lecklé Sport-urheilijaksi!

01.06.2021

Korkeushypyn naisten Suomen ennätystä hallussaan pitävä ja talvella hallissa EM-pronssia hypännyt Ella Junnila liittyy Lecklé Sport-tiimiin.

Lue lisää


Oona Nieminen Lecklé Sport-urheilijaksi!

26.05.2021

Jyväskyläläinen pituushyppääjä Oona Nieminen on yksilöurheilua tukevan Lecklé Sport-tiimin ensimmäinen urheilija.

Lue lisää


Lecklé kasvaa ja rekrytoi

06.05.2021

Lecklé kasvaa ja hakee tiimiinsä kiinteistö- ja rakentamisalan juridiikkaan erikoistunutta juristia!

Lue lisää


Lecklé-uutiset esittää: Jyväskylän toimisto

22.04.2021

Jyväskylän toimistomme sai keväällä uuden upean kotipesän! Katso videolta, kuinka uusien tilojen stailaus onnistui ammattimies Juho Wallenbergin johdolla, ja mitä asiasta tuumivat Riikka Rahkola, Tytti Haaranen ja Jari Ramberg?

Lue lisää


Lecklé avustamassa ostajaa kiinteistöjä koskevassa transaktiossa

21.04.2021

Lecklé avusti ostajana toiminutta yksityistä sijoittajaryhmää kaupassa, jossa kaupan kohteena oli hoivakiinteistöt Espoossa ja Vantaalla. Vuosina 2006-2007 valmistuneissa palvelukodeissa on yhteensä 41 asiakaspaikkaa. Myyjänä kaupassa toimi Paulon Säätiö.

Lue lisää


Lecklé-uutiset: Petra Ollin etätyöjumppa

09.04.2021

Katso ja hyödynnä videolta maailmanmestari Petra Ollin kätevät kotijumppaliikkeet, jotka avaavat etätyöläisen jumiutuneen kropan.

Lue lisää


Lecklé avustamassa ostajaa kiinteistöä koskevassa transaktiossa

31.03.2021

Lecklé avusti ostajana toiminutta yksityistä sijoittajaryhmää kaupassa, jossa kaupan kohteena oli toimistokiinteistö Helsingin Herttoniemessä. Kiinteistö on toiminut alun perin Rautaruukin pääkonttorina. Myyjänä kaupassa toimi Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma.

Lue lisää


Simo ja Timo

16.02.2021

Simo, Timo ja Uimo. Katso videolta hierarkiasta vapaan toimistomme kuulumisista ja ota myös rekryvinkistä koppi, mikäli sovit vaatimuksiin?

Lue lisää


Lecklé Sport – etsimme tiimiimme yksilöurheilijaa

11.02.2021

Urheilu ja liikunta ovat Lecklén sydäntä lähellä. Olemme tehneet yrityksen perustamisesta lähtien yhteistyötä useamman eri urheilujoukkueen kanssa ja nyt haluamme laajentaa kumppanuusverkostomme myös yksilöurheilun puolelle.

Lue lisää


Aikun hiihtokoulu - vapaan vinkit

04.02.2021

Lecklén hiihtokoulu vaihtaa vapaalle! Aikku antaa täsmätipsejä luisteluhiihtoon, jossa on syytä pitää katse horisontissa. Latua!

Lue lisää


Varatuomari Ninni Niemelä vahvistamaan Lecklén kasvavaa tiimiä

03.02.2021

Varatuomari Ninni Niemelä on aloittanut lakimiehenä Lecklén tiimissä. Niemelä on aikaisemmin työskennellyt niin Big Four -yhtiöissä, asianajotoimistossa kuin käräjäoikeudessa.

Lue lisää


Oikeusnotaari Aaro Takala aloitti Lecklén tiimissä

03.02.2021

Oikeusnotaari Aaro Takala on aloittanut Lecklén tiimissä lakimiesharjoittelijana. Aarolla on aikaisempaa työkokemusta asianajotoimistosta ja käräjäoikeudesta. Oikeustieteen maisteriksi Aaro valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Lue lisää


Aikun hiihtokoulu - perinteisen vinkit

28.01.2021

Pertsan vinkit haltuun Aikun hiihtokoulussa! Katso maailmanmestari Aino-Kaisa Saarisen vinkit hiihtotyyleistä klassisimpaan. Työntö, potku ja liuku!

Lue lisää


Lecklé avustamassa myyjää kiinteistötransaktiossa

27.01.2021

Lecklé avusti myyjänä toiminutta FinCap Kiinteistökehitys Oy:tä kaupassa, jossa kaupan kohteena oli rakenteilla oleva palveluasumista koskeva kiinteistö Vantaan Nikinmäessä. Ostajana toimi kansainvälinen kiinteistösijoittaja Cofinimmo, investointimanagerinaan Mirabel Partners Oy. Cofinimmo on noteerattu Brysselin pörssissä.

Lue lisää


Lecklén hiihtokoulu

26.01.2021

Hiihtotalvi on parhaimmillaan, joten Lecklé lisää luistoa pohjaan omalla hiihtokoulullaan. Torstaina 28.1. ilmestyvässä ensimmäisessä jaksossa haetaan vinkkejä perinteiseen hiihtotyyliin. Maailmanmestaritason opettaja paljastuu oheiselta trailerilta.

Lue lisää


Timo Kankaanpää on Lecklén viestinnän erikoismies

19.01.2021

Aktiivinen ja erottuva markkinointiviestintä mm. sosiaalisen median, videotuotantojen sekä yhteistyökumppaneiden avulla on tärkeä osa Lecklén #positiivistajuridiikkaa.

Lue lisää


Varatuomari Simo Kankaanpää laajentaa Lecklén osaamista

13.01.2021

Lecklé jatkaa huikeaa kasvuaan. Tällä kertaa tiimiin on liittynyt varatuomari Simo Kankaanpää, jonka myötä osaamisemme vahvistuu mm. oikeusprosesseihin ja kuntasektorin asiakkaisiin liittyen

Lue lisää


Työsuojelua koskevat velvoitteet

11.01.2021

Työnantaja. Ovathan työsuojeluasianne järjestyksessä?

Lue lisää


Lecklé-uutiset - Vuoden ensimmäinen uutislähetys

11.01.2021

Toimituksemme on kaivanut esiin skuupin, jonka syövereistä paljastuu merkittävä nimitysuutinen. Kenestä mahtaa olla kysymys?

Lue lisää


Saara Postila Lecklén tiimiin

08.01.2021

KTM Saara Postila on aloittanut veroasiantuntijana Lecklén tiimissä.

Lue lisää


Lecklé-uutiset - Jouluspesiaali

21.12.2020

Joulu lähestyy, joten Lecklé uutisissa ollaan joulupukin töissä Club For Fiven tunnelmoimana. Hyvää ja rauhallista joulua sekä positiivista uutta vuotta toivottaen Lecklén tontut.

Lue lisää


Lecklé-uutiset

07.12.2020

Ankkurina itse maisteri Simo Frangén! Jaksoa tähdittävät myös lakiasiantuntijavieras sekä erikoismeteorologi.

Lue lisää


Eerikkilä ja Lecklé yhteistyöhön hyvinvoinnin edistämiseksi

30.11.2020

Lecklé ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort ovat solmineet yhteistyökumppanuuden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lue lisää


Lecklé-uutiset

23.11.2020

Suoristakaa mirrinne ja silittäkää leninkinne, sillä tässä tulee Lecklé-uutisten muoti-special! Hyppäämme tyyliguru Jaakko Selinin matkaan ja esittelemme juhlakauden mustavalkoisen huomionherättäjän.

Lue lisää


Lecklé avustamassa myyjää kiinteistöä koskevassa transaktiossa

18.11.2020

Lecklé sai avustaa myyjänä toiminutta FinCap Kiinteistökehitys Oy:tä kaupassa, jossa kaupan kohteena oli rakenteilla oleva lääkärikeskus- ja sairaalakiinteistö Vaasan ydinkeskustassa.

Lue lisää


Lecklé-uutiset

9.11.2020

Lecklé-uutisten toinen uutislähetys on täynnä tähtiloistoa! Uutisankkurina sinivalkoinen ääni Tapio Suominen, Manse PP:n pikakiituri Timo Torppa haastaa Usain Boltin, ja hyppäämme myös salibandykaukaloon SPV:n seurassa.

Lue lisää


Lecklé-uutiset - ensimmäinen uutislähetys

27.10.2020

Lecklé-uutiset vierailee historiallisessa avausjaksossa Etelä-Pohjanmaalla, jossa erikoistoimittajamme käy selvittämässä, joko yrityksemme on syöksynyt paikallisten sydämiin Mietaan, pääsiäiskokkojen ja painin tavoin?

Lue lisää


Tässä tulee Lecklé-uutiset!

21.10.2020

Katso videolta, mistä ihmeestä oikein on kyse?

Lue lisää


Siirtouutinen

24.09.2020

Taekwondon moninkertainen arvokisamitalisti, oikeusnotaari Jari Ramberg on vaihtanut hyppypotkut positiiviseen juridiikkaan. Videolla Jarin tunnelmat lajin vaihdosta!

Lue lisää


Varatuomari Riikka Rahkola on aloittanut Lecklén tiimissä!

07.09.2020

Varatuomari Riikka Rahkola on aloittanut lakimiestehtävissä osana Lecklén tiimiä.

Lue lisää


Lecklé kasvaa ja hakee tiimiinsä myynnin ammattilaista Seinäjoelle

07.09.2020

Haemme tiimiimme Seinäjoelle myynnin ammattilaista!

Lue lisää


Lecklén kesä-gallup

24.08.2020

Mikä kesässä on ollut positiivisinta? Lecklén tutkivan journalismin osasto laskeutui jälleen kansan keskuuteen gallup-mielellä. Katso siis videolta aurinkorasvantuoksuiset vastaukset!

Lue lisää


Oik. yo Jari Ramberg aloitti Lecklén tiimissä

21.08.2020

Oikeustieteen ylioppilas Jari Ramberg on aloittanut avustavana lakimiehenä osana Lecklén tiimiä. Jarilla on noin kahden vuoden kokemus henkilöverotuksen eri tehtävissä sekä rikosseuraamusalalla. Oikeustieteen maisteriksi Jari valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Lue lisää


Lecklén Juho Wallenbergin kesäloma

11.08.2020

Lomat ohi ja akut täynnä takaisin hihnalla? Kesäloma on parhaimmillaan puuhastelua lempiasioiden parissa, yksin tai yhdessä. Katso videolta tunnelmapaloja Lecklén Juho Wallenbergin rentouttavasta kesästä, jonka jälkeen positiivinen juridiikka kutsuu taas puoleensa.

Lue lisää


Lecklé mukana avustamassa kiinteistöjä koskevissa hankkeissa Vaasassa ja Seinäjoella

07.08.2020

Lecklé on saanut olla mukana avustamassa sopimus- ja tai yhtiöoikeudellisessa juridiikassa kevään ja kesän aikana muun muassa seuraavissa hienoissa kiinteistöhankkeissa. 

Lue lisää


Leckléläisten haku Seinäjoelle käynnissä

29.7.2020

Etsimme Seinäjoelle lakimiestä ja tuloverotuksen asiantuntijaa

Lue lisää


Leckléthlon

28.7.2020

Leckléthlon-kolmiottelu oli odotetun tiukka ja vähämaalinen kamppailu! Katso videolta kuinka SJK:n, Virkiän ja SPV:n jäsenet selvisivät skabasta.

Lue lisää


Lecklén puolivuotiskatsaus

Uusia asiakkaita ja huikeita tyyppejä! Eikä siinä vielä kaikki, sillä Jouni ja Juho kertovat puolivuotiskatsauksessaan myös mustavalkoisen uutisen positiivisen juridiikan tulevaisuudesta.

Lue lisää


ALV-asiantuntija Hanna Huhtala muistuttaa, että arvonlisäveroasiat tulisi huomioida jo sopimuksia laadittaessa.

16.06.2020

" Arvonlisäverolla on iso merkitys yrityksen kassavirralle ja siihen liittyvät suunnittelumahdollisuudet usein unohdetaan".

Lue lisää


Yritys- ja perhevarallisuutta koskeva kartoitus

Tarjoamme vankalla kokemuksella yritys- ja perhevarallisuuden suunnitteluun liittyvää juridista ja verotuksellista palvelua omistajayrittäjille ja heidän perheilleen.

Lue lisää


Lecklé kasvaa! Haemme tuloveroasiantuntijaa

07.05.2020

Lue lisää


Nyt on aika tarkastaa käyttämäsi kilpailukieltoa koskevat sopimukset

08.04.2020

Kilpailukieltosääntelyä ollaan kehittyneen työelämän vuoksi mahdollisesti uudistamassa elokuussa 2020. Lue tästä vinkit, kuinka voit toimijana varautua muutoksiin.

Lue lisää


Lecklén Lauri Torkkeli etätöissä

08.04.2020

Lauri Torkkeli nauttii etätöistä maaseudulla ja luonnon helmassa. "Arkirutiinien ylläpitäminen on tärkeää myös poikkeusolojen aikana, Lauri muistuttaa.

Lue lisää


Palveluitamme kriisitilanteessa

01.04.2020

Lecklén liikejuridiikan osaamisesta on ollut apua jo lukuisille asiakkaille. Ohessa on koottuna palveluita ja osaamista, joiden myötä tarjoamme apua laadukkaasti myös koronakriisin aikana

Lue lisää


Lecklén tiimiin valtakunnan kärkipään osaamista

31.03.2020

Arja Lehto liittyy Lecklén tiimiin ja tuo mukanaan asiakkaidemme käyttöön valtavan määrän huippuosaamista.

Lue lisää


Lecklé avustamassa rakennejärjestelyssä ja yrityskaupassa

27.03.2020

Lecklé on saanut avustaa alkuvuodesta HeatVest-konsernia rakennejärjestelyssä ja yrityskaupassa, joissa HeatVest Oy:n tytäryhtiö hankki enemmistöosuuden perinteikkäästä Insinööritoimisto ETC Oy:stä ja toisaalta konsernin kiinteistöyhtiö myytiin kiinteistösijoittajille. HeatVest-konserni on teknisen tukkukaupan uudistaja. Konserniin kuuluu maahantuontia ja teknistä tukkukauppaa sekä suunnittelutoimintaa ja LVI-tuotteiden valmistusta. Onnittelut kauppojen osapuolille!

Lue lisää


Lecklé vahvistaa rivejään tilanteen mukaisesti - Jukka-Pekka Tynin työoikeudellinen osaaminen asiakkaiden tueksi

23.03.2020

Lecklé on sopinut yhteistyöstä, jonka myötä Jukka-Pekka Tyni (OTM, HTM) tuo Lecklén ja sen asiakkaiden käyttöön työoikeuden vahvaa osaamista.

Lue lisää


Pilalle menneet otokset

21.03.2020

Olette päässeet seuraamaan matkan varrella videoitamme ja tiimimme jäsenten luonnenäyttelijämäisiä suorituksia. Jokainen kohtaus ei ole mennyt putkeen ensimmäisellä otolla, mutta maaliin on päästy aina alle sadalla yrittämällä ja laadusta tinkimättä!

Lue lisää


YSE 1998 kanssa toimivat: Muistakaa tässä ajassa myös 22 pykälän rajoittamisvelvoitteet ja 23 pykälän menettelytapaa koskevat määräykset

20.03.2020

Urakoitsijan on muistettava mm. viipymättä ilmoittaa tilaajalle myös töiden uhkaavasta pysähtymisestä tai viivästyksestä. Jos este ei näytä aivan lyhytaikaiselta, niin muistakaa myös mm. ehdottaa tilaajalle neuvotteluita ja toimenpiteitä vahingon määrän vähentämiseksi, perusteiden selvittämiseksi ja vahingon suuruuden laskemiseksi.

Lue lisää


Osakeyhtiölaki tarjoaa vaihtoehtoisia mahdollisuuksia yhtiökokouksen järjestämiselle myös COVID-19 aiheuttamien poikkeusolojen aikana

18.03.2020

COVID-19 on aiheuttanut Suomeen poikkeusolot, ja maan hallituksen linjaama yli 10 hengen kokoontumiskielto on herättänyt kysymyksiä myös yhtiökokouksiin liittyen.

Lue lisää


Lecklé avustamassa myyjiä transaktiossa

10.03.2020

Lecklé avusti myyjiä transaktiossa, jossa norjalaisomisteinen Finland Infrastructure Properties I Oy osti neljän Suomessa sijaitsevan hoivakiinteistön osakekannat. Lecklé onnittelee osapuolia onnistuneista kaupoista.

Lue lisää


Tytti Haaranen osaksi Lecklén kasvavaa tiimiä

05.03.2020

Varatuomari Tytti Haaranen on liittynyt osaksi Lecklén tiimiä. Haaranen on yhtiö- ja vero-oikeuteen erikoistunut juristi, jonka monipuolinen työtausta mahdollistaa yritysten sekä omistajayrittäjien avustamisen laaja-alaisissa juridisissa kysymyksissä ja kokonaisuuksissa.

Lue lisää


Varatuomari Hanna Saari - jämäkkyyttä esimiestyöhön

03.03.2020

Riita poikki ja jämäkkyyttä väliin! Vuodenvaihteessa Leckléllä aloittanut Varatuomari Hanna Saari muistuttaa esimiehiä ennakollisesta puuttumisesta. Näin voidaan välttää pitkät ja raskaat oikeusprosessit. Lecklé tarjoaa apua työpaikan pulmatilanteisiin jo ennen asioiden kärjistymistä.

Lue lisää


Oik. yo Juuso Lahti aloitti Lecklén tiimissä

27.02.2020

Juusolla on noin kahden vuoden kokemus yksityishenkilöiden kotimaisen ja kansainvälisen henkilöverotuksen tehtävien parissa. Oikeustieteen maisteriksi Juuso valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Lue lisää


Lecklé avustamassa ostajaa yrityskaupassa

20.02.2020

Lecklén vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Saimme avustaa ostajaa rakennejärjestelyssä ja yrityskaupassa, jossa Heino Capital Oy osti enemmistön Fotohovi Oy:n osakekannasta. Fotohovi Oy on yksi Suomen johtavista kameroihin ja kuvaamiseen erikoistuneista yrityksistä. Lecklé onnittelee osapuolia onnistuneesta kaupasta!

Lue lisää


Lecklé oli avustamassa lääkärikeskus- kiinteistöä koskevassa transaktiossa

18.02.2020

Lecklé sai avustaa myyjää kiinteistötransaktiossa, jossa Evli Healthcare I Ky -rahasto osti Porissa sijaitsevan lääkärikeskuskiinteistön. Onnittelut kaupan molemmille osapuolille!

Lue lisää


Lecklén ja Vimpelin Vedon kumppanuus jatkuu

13.2.2020

Lecklé ja 2010-luvun menestyneimpiin pesisseuroihin kuuluva Vimpelin Veto kiertävät jatkossakin kunnareita yhdessä. Lecklé toivottaa Vedolle tsemppiä kesään, Saarikentällä nähdään!

Lue lisää


Lecklé kasvaa! Haemme kiinteistö- ja yrityskauppoihin erikoistunutta juristia

29.01.2020

Lue lisää


Lecklé-gallup

30.1.2020

Nuoren yrityksen brändin rakentamisen polulle osuu niin kuoppia kuin onnistumisiakin. Tärkeintä on kuitenkin hyvä ja yrityksen strategiaan nojaava suunnitelma, joka ennen pitkää tuo tulosta.

Lue lisää


Varatuomari Hanna Saari Lecklén tiimiin

19.12.2019

Varatuomari Hanna Saari liittyy osaksi Lecklén tiimiä ja vahvistaa erityisesti Lecklén työoikeudellista osaamista.

Lue lisää


Sukupolvenvaihdos edessä?

11.12.2019

"Yrityksen hyvin suunniteltu sukupolvenvaihdos on mahdollista toteuttaa verotehokkaasti ja sujuvasti, sekä kytkeä mahdollisesti osaksi laajempaa perhevarallisuussuunnittelua" Kertoo Lecklén veroasiantuntija Tero Kurvinen.

Lue lisää


Lecklé hakee OTM tai KTM -opiskelijaa harjoitteluun

30.11.2019

Haemme opintojensa loppusuoralla olevaa OTM tai KTM -opiskelijaa 3-6 kuukauden palkalliseen harjoitteluun.

Lue lisää


Lecklé kasvaa! Haemme liikejuridiikkaan erikoistunutta juristia

23.10.2019

Haemme kasvavaan tiimiimme liikejuridiikan ammattilaista. Tutustu hakuun oheisesta linkistä.

Lue lisää


Lecklén sosiaalisen median ilmeeseen päivitystä

19.10.2019

Uudistimme sosiaalisen median ilmettä uusien kuvien myötä. Oheisessa klipissä on otoksia ja tunnelmapaloja valokuvaussessiosta :)

Lue lisää


Varatuomari Juho Wallenberg liittyy Lecklén tiimiin!

18.10.2019

Varatuomari Juho Wallenberg on osa Lecklén tiimiä. Juholla on 15 vuoden työkokemus liikejuridiikasta. Juhon erityisosaamisalueita ovat erityisesti rakennejärjestelyt, yrityskaupat ja yhtiöoikeus. Katso Juhon terveiset linkin takaa.

Lue lisää


Lecklé avaa toimiston Jyväskylään lokakuussa 2019

11.10.2019

Avaamme toimiston Jyväskylään lokakuussa 2019 tarkoituksenamme palvella paikallisesti alueella toimivia yrityksiä ja niiden omistajia. Aiheesta lisää myöhemmin.

Lue lisää


OTM Juho Lehtimäestä uusi leckléläinen

09.10.2019

OTM Juho Lehtimäki on aloittanut lakimiehenä Leckléssä. Juhon kotitoimisto on Seinäjoen konttorimme, mutta Etelä-Pohjanmaan lisäksi hän osallistuu palvelemaan ympäri Suomen sijaitsevia asiakkaitamme.

Lue lisää


Tero Kurvinen osaksi Lecklén tiimiä

02.10.2019

KTM Tero Kurvinen on aloittanut Leckléssä veroasiantuntijana 01.10.2019 alkaen.

Lue lisää


Kolme täkyä osakassopimuksesta

23.09.2019

Tutustu kolmeen vinkkiimme osakassopimukseen liittyen.

Lue lisää


Lecklé vahvistaa Seinäjoen toimistoaan

23.8.2019

Olemme rekrytoineet Seinäjoelle uuden lakimiehen, joka aloittaa Leckléssä syyskuussa. Lisäksi toimistolla aloittaa syksyllä oikeustieteen ylioppilas avustavana lakimiehenä. Haluamme uusien leckléläisten myötä palvella entistä tiiviimmin alueen yrityksiä ja yrittäjiä.

Lue lisää


Lecklé kasvaa ja hakee tiimiinsä tuloverotuksen asiantuntijaa

15.8.2019

Haemme tiimiimme tuloverotuksen asiantuntijaa Tampereelle. Lue lisää ja jätä hakemus, mikäli kiinnostuit.

Lue lisää


Lecklé oli mukana toteuttamassa lähes 600 asuntoa koskevaa järjestelyä

14.3.2019

Lecklé oli mukana toteuttamassa järjestelyä, jossa ostettiin lähes 600 valmista tai rakennusvaiheen loppuvaiheessa olevaa asuntoa.

Lue lisää


Lecklé jatkaa Virkiän Superpesisjoukkueen yhteistyökumppanina

8.3.2019

Lecklé jatkaa Virkiän naisten superpesisjoukkueen matkassa myös kaudella 2019!

Lue lisää


Lecklé ja SJK jatkavat yhteistyössä

21.2.2019

Lecklé jatkaa SJK:n yhteistyö- ja toimittajakumppanina myös kaudella 2019.

Lue lisää


Johtamisen punainen vaate

13.2.2019

Johtamiseen liittyvästä keskustelusta on viime vuosina pudonnut vähemmälle huomiolle vaatiminen ja vaatimisen taito. Tämä on harmillista, koska selkeät tavoitteet ja niiden mukainen vaatiminen luo yksilölle selkeyttä ja päämäärää arjen toimintaan.

Lue lisää


Lecklé ja Lexalvia yhteistyöhön

26.11.2018

Lecklé ja Lexalvia Oy ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka myötä Lexalvia Oy:n varatuomari Hanna Huhtala (OTM, KTM) tuo nimettynä henkilönä Lecklén ja sen asiakkaiden käyttöön erityisesti välillisen verotuksen vahvaa osaamista.

Lue lisää


Lecklé avasi lakitoimiston Seinäjoelle

13.11.2018

Lecklén toiminta Etelä-Pohjanmaalla vahvistuu entisestään Seinäjoelle avatun paikallistoimiston myötä.

Lue lisää


Lecklé avustajana digitaalista mainontaa koskevassa kaupassa

5.11.2018

Lecklé oli mukana järjestelyssä ja avustamassa myyjää kaupassa, jossa W-Media & Management Oy myi I-Mediat Oy:lle digitaalisiin mainostauluihin liittyvän liiketoiminnan.

Lue lisää


Lecklé yhteistyöhön Seinäjoen Peliveljien (SPV) kanssa

19.9.2018

Lecklé liittyi Seinäjoen Peliveljien yhteistyökumppaneiden joukkoon.

Lue lisää


Lapuan Virkiän logo

Lecklé yhteistyöhön Lapuan Virkiän kanssa

22.4.2018

Lecklé on Lapuan Virkiän naisten superpesisjoukkueen yhteistyökumppani kaudella 2018.

Lue lisää


Vimpelin Veton logo

Vimpelin Veto ja Lecklé yhteistyöhön

24.2.2018

Lecklé liittyi kaksi kertaa peräkkäin Suomen mestaruuden voittaneen Vimpelin Vedon yhteistyökumppaniksi.

Lue lisää


FinCapin logo

FinCap ja Lecklé yhteistyöhön

30.10.2017

Kiinteistöomaisuuden kasvattamiseen keskittynyt FinCap ja Lecklé ovat aloittaneet lokakuun alusta yhteistyön.

Lue lisää


Suojaa tavaramerkkisi

Tavaramerkkien onnistunut rekisteröinti on keskeisessä asemassa yrityksen brändin sekä tuotteiden vakiinnuttamisessa. Liian harva yritys kuitenkaan muistaa suojata kattavasti oman aineettoman pääomansa. Huolellisesti tehtynä, rekisteröinti luo turvaa yrityksen liiketoiminnan kehittämiselle.

Lue lisää


Enemmän kuin yksi omistaja - sopikaa osakassopimus

Mikäli yhtiössä on enemmän kuin yksi osakkeenomistaja, on omistajien välillä syytä olla laadittuna osakassopimus

Lue lisää


Omistamisen muotoilu: Holdingyhtiö minulle?

28.09.2020

Oletko miettinyt, että olisiko sinulle/teille holdingyhtiö järkeenkäypä ratkaisu?

Lue lisää