Instagram-kuvakisan ohjeet ja säännöt

26.11.2021|
Takaisin listaukseen

Lecklén #turistinajuristina Instagram-kuvakisan ohjeet ja säännöt:

Nyt on sinun mahdollisuutesi hypätä mielikuvitusmatkalle juristin elämään! Ota kuva, miltä juuri sinä näyttäisit kaupungin tyylikkäimpänä/kovimpana juristina.

Mikä on sinun juristi-look? Kurvaatko Espalle uudenkarhealla kaarallasi vai oletko kenties kentällä tutkimassa luonnonvaraoikeuden soveltamista suoalueeseen? Vain mielikuvitus on rajana! Jaa kuvasi Instagramiin hashtagilla #turistinajuristina ja tägää @leckle_oy niin voit voittaa omaksesi upean Oura-sormuksen.

Osallistumisaika 26.11.-12.12.2021. Voittaja valitaan 18.12.2021 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt:

1. Järjestäjä

Lecklé Oy, Satakunnankatu 22 E, 2 krs. 33210 Tampere, info@leckle.fi

Ōura Health Oy, Instagram tai Meta eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla eikä kilpailu liity mitenkään Ōura Health Oy:öön, Instagramiin tai Metaan.

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuvalla alle 18-vuotiaalla henkilöllä tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika 26.11.-12.12.2021. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailuajan ulkopuolella.

4. Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa. Ota kuva tai video juristin tyylistäsi ja tägää se käyttämällä tunnistetta #turistinajuristina ja sekä merkitsemällä Lecklé Oy:n tekstiin tai kuvaan @leckle_oy. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan. Kilpailuun on mahdollista osallistua useammalla kuvalla tai viestillä.

Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin ja hankkineensa suostumuksen kuvan käyttöön kaikilta siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja luovuttaa Lecklé Oy:lle oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa ilmoittelussa eri medioissa sekä kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä.

Kuvan lataaja vastaa kuvan sisällön sopivuudesta. Lecklé Oy:llä on oikeus sensuroida kuvia/iskulauseita, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä tai muulla tavalla epäsovinnaisia tai lain vastaisia. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on kilpailun järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

5. Palkinto

Kilpailun voittaja päätetään Lecklé Oy:n toimesta 18.12.2021.

Voittaja valitaan kaikkien osallistuneiden joukosta. Voittajia valitaan 1 kpl, joka saa valintansa mukaan joko mustan tai hopeisen Oura Gen3-sormuksen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa siitä, kun voittajalle on ilmoitettu voitosta.

Palkintoja ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinnon arvo on 314 euroa.

6. Julkisuus

Voittajien nimiä ja voittokuvia voidaan käyttää ilmoittelussa eri medioissa sekä kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä. Henkilötietoja käytetään vain kilpailun palkinnon toimittamiseen, ellei erillistä suostumusta anneta muihin tarkoituksiin.

7. Järjestäjien vastuu

Osallistujat vastaavat itse mahdollisista kilpailun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Kilpailun palkinto on voittajalle verotettavaa tuloa, josta järjestäjä ei toimita ennakonpidätystä.

Kilpailun voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisen tai sen käyttöön liittyvistä kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta palkinnon käyttöön liittyen, mukaan lukien palkinnossa mahdollisesti ilmenevät viat ja mahdolliset vammat tai vahingot, jotka syntyvät palkintoa käytettäessä.

Järjestäjä ei kerää kilpailun avulla tietoja markkinointitarkoituksiin.

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voisi mahdollisesti aiheutua osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

8. Sääntöjen noudattaminen

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Lecklé Oy pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.