Lecklé kasvaa ja rekrytoi

06.05.2021|
Takaisin listaukseen

Lecklé kasvaa ja hakee tiimiinsä kiinteistö- ja rakentamisalan juridiikkaan erikoistunutta juristia!

Tavoitteenamme on uudistaa toimialaa ja murtaa perinteisiä toimintamalleja.

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitetilojen saavuttamisen.

Toimintamallimme on asioiden pragmaattinen ratkaisu - yksin tai yhdessä laajan verkostomme kanssa. Välitön kanssakäyminen ja läheinen asiakassuhde mahdollistaa kanssamme toimivan yhteistyön, joka on kustannustehokkuuden ohella mahdollisuuksia ja ratkaisuja tavoitteleva.

Osaamisemme nivoutuu liike- ja verojuridiikan ympärille asiakaskunnan ollessa erityisesti yritykset ja niiden omistajat. Keskeisiä palveluitamme ovat mm. yritys- ja kiinteistökaupat, rakennejärjestelyt, rakentamisalan juridiikkka ja yhtiöoikeus. Toimialana kiinteistö ja rakentaminen näyttäytyy meillä voimakkaasti.

Etsimme kiinteistö ja rakentamisalaan erikoistunutta juristia ensisijaisesti Helsinkiin tai Tampereelle. 

Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta. Työhön sisältyy toimeksiantojen hoitamisen lisäksi muun muassa asiakassuhteiden hoitamista ja asiakashankintaa sekä muutoin osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen. Työn tarkempi sisältö määräytyy taustasi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta

• OTK/ OTM -tutkintoa;

• Aktiivista, positiivista ja vastuuntuntoista otetta;

• Kokemusta kiinteistö- ja rakentamisala juridiikasta.Transaktiosaaminen luetaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.5.2021 osoitteeseen

jouni.sivunen@leckle.fi tai rekry@leckle.fi