Leckléläisten haku Seinäjoelle käynnissä

29.7.2020|
Takaisin listaukseen

Lecklé kasvaa ja hakee tiimiinsä lakimiestä ja tuloveroasiantuntijaa

Tavoitteenamme on uudistaa toimialaa ja murtaa perinteisiä toimintamalleja.

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitetilojen saavuttamisen.

Toimintamallimme on asioiden pragmaattinen ratkaisu - yksin tai yhdessä laajan verkostomme kanssa. Välitön kanssakäyminen ja läheinen asiakassuhde mahdollistaa kanssamme toimivan yhteistyön, joka on kustannustehokkuuden ohella mahdollisuuksia ja ratkaisuja tavoitteleva.

Osaamisemme nivoutuu liike- ja verojuridiikan ympärille asiakaskunnan ollessa erityisesti yritykset ja niiden omistajat. Keskeisiä palveluitamme ovat mm. omistajien juridiikka, yritys- ja kiinteistökaupat, rakennejärjestelyt, yhtiöoikeus ja sitouttaminen.

Haemme tiimiimme Seinäjoelle

- Liikejuridiikkaan erikoistunutta lakimiestä
- Tuloveroasiantuntijaa

Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta. Työhön sisältyy toimeksiantojen hoitamisen lisäksi muun muassa asiakassuhteiden hoitamista ja asiakashankintaa sekä muutoin osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen. Työn tarkempi sisältö määräytyy taustasi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta

• Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (OTK, OTM, KTM);
• Aktiivista, positiivista ja vastuuntuntoista otetta;
• Vähintään kolmen vuoden työkokemusta;
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 10.8.2020 osoitteeseen jouni.sivunen@leckle.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Sivunen, 040 714 5505, jouni.sivunen@leckle.fi